Dette er bilene vi gleder oss til i 2020


0

Nytt år, nye billanseringer å se frem mot. Vi har satt sammen en liste over noen av de mest spennende bilmodellene som forventes å lanseres i løpet av 2020. 

Vi befinner oss for tiden i en meget spennende tid når det kommer til biler og moderne teknologi. Bilindustrien har tatt imot elektrifisering med åpne armer, noe som har resultert i et stort antall nye plug-in hybridbiler og elektriske modeller. De nyeste utgavene dekker et bredt spekter av sektorer, enten du er på jakt etter en SUV, kraftfull bil eller luksusbil. 

Hyundai i10

Dette er den perfekte bilen for deg som bor i byen. Siden originalversjonen ble lansert i 2007, har mer enn én million utgaver blitt solgt. Den fornyede modellen er større og har lengre akselavstand for å gi mer plass til passasjerer og bagasjerom. Bilen anslås å redusere CO2-utslipp med opptil 105g/km. 

Bilen kommer til å ha to forbrenningsmotorer, en 1 liters tresylindret motor med 67 hestekrefter, i tillegg til en 1,2 liters firesylinret motor med 84 hestekrefter. Hyundai i10 har forventet lansering i starten av 2020. 

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX er bilprodusentens første SUV, men er fortsatt en Aston Martin i hjertet. Modellen er utstyrt med en kraftig V8-motor med 542 hestekrefter, og hevdes å være “i sportsbilånd når det kommer til grep og håndtering”. Bilen har samme luksuriøse følelse som Aston Martin er kjent for, og konstruksjonen er laget av aluminium.

Aston Martin har annonsert at det vil lanseres en hybridversjon av bilen i 2020, etterfulgt av en helelektrisk versjon. Hybridversjonen er forventet å komme på markedet i mai 2020. 

SEAT el-Born

Dette er SEATs første helelektriske bil, oppkalt etter forstaden i Barcelona hvor bilen er designet. SEAT el-Born ligner på SEAT Leon, men er mer romslig takket være mindre motor og eksosrør. 

Motoren har 202 hestekrefter og en rekkevidde på rundt 420 kilometer. Med et batteri på 100 kW kan bilen lades fra 0-80% på 47 minutter, noe som gjør bilen til et ekstremt praktisk valg. Interiøret er velkjent, med samme instrumentpanel, ratt og 10-tommers inforskjerm som forgjengeren. 

SEAT el-Born forventes å lanseres i starten av 2020. 

Skoda Octavia

Skoda Octavia er en gammel klassiker som feiret 60-års jubileum i fjor. Bilen er femtegenerasjons modell generelt, og fjerdemodells generasjon under Wolkswagen-paraplyen. Dette er første gang bilen kommer i en hybridversjon. 

Så langt er ingen motorspesifikasjoner utgitt, men vi vet likevel at den første bensinmotoren kommer med en 1 liters tresylindret turbomotor som tilsvarer 108 hestekrefter. Andre versjon kommer med en 1,5 liters firesylindret bensinmotor med 148 hestekrefter. Begge motorer er utstyrt med en 6-girs manuell girkasse og firehjulsdriv. 

Skoda Octavia har forventet lansering i løpet av våren. 

Mitsubishi Mi-Tech

Sist på listen har vi inkludert en konseptbil fra Mitsubishi. Mi-Tech er en kompakt SUV, designet for å være fremtidens buggy. Designet er både slankt og kompakt på samme tid, med en frontrute som viser utvidet virkelighet.

Denne futuristiske modellen har et PHEV-drivverk, en 4WD systemmotor og avansert førerassistanse. Den tradisjonelle bensinmotoren er erstattet med en lettere og mer kompakt turbinmotor. I tillegg er bilen utstyrt med store dekk og hevede fendere som gjør bilen mer mobil enn en SUV, og i stand til å takle tøffere terreng. 

Mitsubishi Mi-Tech har forventet lansering i tidlig 2020. 


Like it? Share with your friends!

0

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format