Derfor bør du kjøpe en hybridbil


0

På få år har hybridbiler blitt svært populære. En hybridbil har mange fordeler – de er ofte mer miljøvennlige, kraftige og økonomiske i drift. 

Mercedes-Benz, som er et av markedets mest prestisjefylte merker, fortsetter å imponere med sine kvalitetsbiler. De har blant annet produsert Mercedes-Benz EQC, en bil som har tatt markedet med storm. I denne artikkelen skal vi se nærmere på Mercedes-Benz og deres markedsledende hybridbiler. 

Hvorfor velge en hybridbil?

En hybridbil bruker både en elektrisk motor og en forbrenningsmotor som kraftkilde, hvor sistnevnte gjerne er en bensin- eller dieselmotor. Fordelen med en hybridbil er at den kan veksle på å bruke enten den elektriske motoren eller forbrenningsmotoren som kraftkilde etter behov. 

Vekslingen mellom motorene skjer vanligvis automatisk, for eksempel bruker bilen den elektriske motoren under sakte fart, mens den veksler til forbrenningsmotoren ved høyere fart. 

Med en hybridbil får du det beste av en elektrisk bil og en bensin-/dieselbil. Med andre ord et perfekt valg for deg som ønsker et mer miljøvennlig valg, samtidig som du beholder rekkevidden til en dieselbil. 

Kostnadseffektiv

En annen fordel er at hybridbiler er mer kostnadseffektive. Først og fremst sparer du penger på å redusere drivstofforbruket. I dag finnes det også mange ladestasjoner fordelt over hele landet, hvor du kan lade bilen helt gratis. Til tross for at hybridbiler ofte koster mer, kan det lønne seg med en hybridbil i lengden. 

Hvorfor velge Mercedes-Benz

Mercedes-Benz er en av de ledende bilmerkene på markedet i dag. Visjonen deres er å kombinere godt design med kvalitet og holdbarhet, noe som er det største trekkplasteret blant kundene. Alle bilene deres scorer høyt når det kommer til sikkerhet, og alle modeller har solid karosseri og bilglass. 

Med andre ord, biler fra Mercedes-Benz er kjent for sitt elegante utseende, i tillegg til høy funksjonalitet, sikkerhet og kvalitet. 

Mercedes-Benz EQC

Med flaggskipet Mercesdes-Benz EQC får du en helt unik kjøreoppplevelse innen hybridbiler. EQC har samme luksuriøse utseende som merkets tidligere modeller, men er et mer miljøvennlig valg. 

Mercedes-Benz EQC er en plug-in hybrid som gir deg det beste fra begge verdener – med både en elektrisk motor og en forbrenningsmotor. 

Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz E-klasse sedan har vært en favoritt blant mange siden den ble lansert i 1993. Dette er en av merkets største modeller og er spesielt utbredt blant familier. 

Dette er en av grunnene til at Mercedes-Benz nå har valgt å produsere modellen i en hybridvariant. Resultatet er Mercedes-Benz E250e. Bilen har en 2 liters turbomotor og 211 hestekrefter. Kombinert med den elektriske motoren får bilen ytterlige 82 hestekrefter. Den elektriske motoren drives av et batteri på 6,8 kWt. Med den elektriske motoren kan bilen kjøre opptil 31 km/t, men skifter etter dette over til forbrenningsmotoren. 

Med Mercedes-Benz E350e får du “mer bil for pengene”. Dersom du er ute etter en bil som yter maksimalt til en fornuftig pris, er E350e ditt perfekte valg.

Mercedes-Benz C-klasse

Mercedes-Benz C-klasse kjennetegnes som en medium stor familiebil. Bilen kommer både som sedan og stasjonsvogn. 

Hybridversjonen av bilen heter C300de. Bilen har en systemeffekt på 306 hestekrefter, noe som innebærer at bilen kan gå fra 0-100 km på 5,6 sekunder med sedanmodellen, og 5,7 sekunder med stasjonsvognen. 

Mercedes-Benz C-klasse har en elektrisk rekevidde på 47-55 kilometer med sedanmodellen, og 46-53 km med stasjonsvognen. Batteriet fullades på rett under 3 timer. 


Like it? Share with your friends!

0

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format